11. december 2018
Job-Support Danmark® beklager fejl i OFIR-sagen
Af CEO Ricki Vejsmose


I den sag vi har anlagt imod OFIR, er vi blevet gjort opmærksom på, at det er OFIR Danmark A/S, et datterselskab til OFIR A/S, der efter vor overbevisning har forbrudt sig imod vores ophavsret, ved at kopiere vores kildekoder.

Det er derfor forkert, når vi har skrevet, at det er OFIR, der har krænket vores rettigheder, det skulle have været OFIR Danmark A/S.
Vi beklager fejlen.

Yderligere oplysninger: Ricki Vejsmose, Chief Executive Officer, telefon 46 55 70 30,
e-mail: R.Vejsmose@Job-Support.biz

Relevante
bilag: Link til den oprindelige pressemeddelelse af 1. december 2005: http://www.job-support.dk/annoncering/press/release.asp?id=40

Kort
om Job-Support Danmark®.
Job-Support Danmark® blev grundlagt i år 2000. Det var den første jobportal herhjemme, der tilbød grafiske stillingsannoncer på internettet. Job-Support Danmark® er siden blevet en af landets førende og mest benyttede jobportaler. Mere end 100 af Danmarks Top500 virksomheder anvender i dag serviceydelser fra Job-Support Danmark® ved annoncering efter kvalificerede medarbejdere, herunder virksomheder i Top200 såsom: Danfoss, VKR Holding(Velux), DSB, Jyske Bank, Energinet.dk, Auriga Industries (Cheminova), Q8 – Kuwait Petroleum, Bang & Olufsen A/S, CP Kelco, Brødrene A. & O. Johansen, Abena Holding, F Group, SCA Packaging.