18. januar 2019
BRD. KLEE A/S
AMBITIØS
SALGSELEV
SØGES
BRD. KLEE A/S tilbyder en spændende uddannelse i en af vores salgsdivisioner med start 1. september 2017 eller snarest muligt herefter.
Du vil i uddannelsesforløbet få en alsidig og spændende uddannelse inden for salg, hvor du som elev får en grundig forståelse for forretningen og kendskab til de administrative processer, som understøtter vores salgsfunktioner i en bæredygtig og succesfuld virksomhed.
Vi forventer, at du:
  • har færdiggjort HHX, HTX+HGS, STX+HGS, HF+HGS eller HG2
  • er god til dansk, engelsk i skrift og tale, og meget gerne tysk.
  • har flair og interesse for salg, kunder, tekniske produkter og IT
  • har humoristisk sans
  • er lærenem, fleksibel og ansvarsbevidst
  • kan arbejde selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner
  • har ordenssans, en struktureret tilgang til dine opgaver og gå-på-mod
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, fordelt i tidsrummet mandag-torsdag kl. 08.00 til 16.15 og fredag fra kl. 08.00-14.30. Efter 3 måneder kommer du med i flextidsordningen. Desuden tilbyder vi frokostordning og en hel række tilbud indenfor personalepleje og aktiviteter.
Yderligere information:
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt HR-chef Nicoline Thøfner Hultén på tlf. 43 86 83 33 eller e-mail nth@klee.dk.
Ansøgning:
Ansøgning bedes fremsendt elektronisk via "send ansøgning" snarest muligt - elevstillingerne bliver besat løbende, efterhånden som vi finder de helt rigtige kandidater.
BRD. KLEE A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 70 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata inden for fem hovedområder: konstruktionselementer & pneumatik, åbne transmissioner, lineære føringer, gear & motorer, el & automation. Webshop på klee.dk og 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden. Se mere på www.klee.dk
©2006-2019 Elev-Jobs.dk
Valid HTML 4.01 Transitional
Del via Facebook
 
Del via Twitter
 
Send din ansøgning. OBS - Ansøgningsskema åbner i et nyt vindue
 
Del via Google+
 
Del via Linkedin