MÅLRETTET

ANNONCERING

NO. 1

PÅ GOOGLE

SIDEN ÅR 2006

DET FORPLIGTER


Elev-Jobs.dk er ejet af FYUCHAR Media. Vore medarbejdere har i mere end et årti serviceret og skabt resultater for mere end 2.000 af landets største virksomheder. Din garanti for at vi har de fornødne kompetencer og viden til at sikre dig det ønskede resultat.

Læs om Elev-Jobs

Med Elev-Jobs.dk er det både nemt, hurtigt og billigt at annoncere efter elever. At rekruttere elever har faktisk aldrig været mere simpelt. At ligge no. 1 på Google siden år 2006 forpligter. Vi skaber målbare resultater for erhvervslivet, se hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Se hvad vi tilbyder

Vi er markedsledende indenfor elevannoncering. Siden år 2006 har vi designet, kodet og markedsført elevkampagner for flere af landets største virksomheder og målrettet de mange unge der står på spring til en lærlinge eller elevplads.

Se nogle annonceeksempler

Målgruppen hos Elev-Jobs.dk er de mange unge, der står på spring til en elevplads. Du kan få indblik i sammensætningen af de mange brugere, som allerede har tilmeldt sig Elev-Jobs.dk.

Se aktuel brugeranalyse

Hvad har vore kunder udtalt?
Job-Support yder altid en hurtig og velkvalificeret service og vi vil derfor ikke tøve med at anbefale Job-Support i forbindelse med annoncering på nettet.

Udsnit af kundeudtalelse fra KODA

Læs andre kundeudtalelser

Brug for råd og vejledning? Så kontakt os allerede i dag - vore kundekonsulenter står klar til, at gøre deres for at sikre dig den optimale service og resultat i din elevannoncering.

Kontakt Kundeservice

Job-Support har også kvalitet til lave priser og dygtige og venlige medarbejdere og så er det enkelt, hurtigt og billigt...

Rema1000 Danmark