Jobbanner - Kategori

Målret din markedsføring og ram den helt rigtige målgruppe. Med et jobbanner i en kategori, markedsfører du din virksomhed målrettet på Elev-Jobs.

Hvis du har brug for at profilere din virksomhed i forhold til kommende elever, ønsker ekstra fokus på en rekruttering eller kampagne, så profilerer et jobbanner - kategori dig bredt overfor en bestemt målgruppe, da den er synlig for alle, der klikker ind på den pågældende faggruppe/kategori.


Hvad er et jobbanner - kategori?

Et jobbanner - kategori er en animeret billedefil der indeholder grafiske elementer og eventuel tekst efter eget valg, opsat af medieafdelingen hos Elev-Jobs. Alternativt kan du også lade din egen marketingafdeling eller reklamebureau gøre arbejdet.

Et jobbanner - kategori er egnet, hvis du vil henvende dig til en specifik faggruppe eller specialister inden for et område.


Intensivt blikfang i minimum 4 uger

Størrelsen på 960 x 80 pixel og indtil 50kb, giver dig god mulighed for at påvirke modtagerne af dit budskab.

Et jobbanner - kategori eksponeres i den ønskede kategori i minimum 4 uger, så det kan med fordel understøtte længerevarende kampagner.

Kontakt din kundekonsulent allerede i dag og hør hvornår din annoncering kan nyde godt af den ekstra målrettede eksponering, som et jobbanner - kategori giver.