Elevsite - Premium

Brug Elev-Jobs til at præsentere din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads.

Ønsker du at give fremtidige elever indblik i din virksomhed som arbejdsplads?

Så er en Elevsite hos Elev-Jobs sikkert noget for dig.


Tiltræk kvalificerede ansøgere, som matcher din virksomhed.

Med et Elevsite får din virksomhed et udstillingsvindue, hvor mange elever færdes. Med en Elevsite tegnes der et præcist billede af din virksomhed som arbejdsplads og samtidig giver du de unge en lettilgængelig indgang til din virksomhed.

Du øger gennemsigtigheden og kan dermed tiltrække elever, der matcher både faglige krav og det sociale miljø på arbejdspladsen. Med andre ord øger Elevsitet dine muligheder for at tiltrække de helt rigtige kandidater - både på kort og lang sigt.


Hvad er et Elevsite?

Et Elevsite kan indeholde indtil fem selvstændige præsentationssider, hvori du kan beskrive din virksomhed som arbejdsplads. Budskabet udformes med tekst, grafik og gerne video, så det sælger din arbejdsplads bedst muligt.

Produktion og opsætning er i de bedste hænder hos vor medieafdeling, som løser opgaven på baggrund af de ønsker du måtte have, eventuelt med udgangspunkt i materialer du allerede ligger inde med.

Elevsitet ligger med stort logo i virksomhedsoversigten hos Elev-Jobs og bliver eksponeret ved alle virksomhedssøgninger.

Logo med link til Elevsitet udsendes hver dag i hele perioden, til samtlige jobsøgende der har tilmeldt sig Jobmail service hos Elev-Jobs, så kontakt din kundekonsulent allerede i dag og få det optimale ud af din fremtidige rekruttering.