Web-Support

Gør din hjemmeside aktiv, når du søger nye elever
– slip for bøvlet vi klarer arbejdet

Du kan få endnu mere ud af dine øvrige produkter hos Elev-Jobs.dk, hvis du supplerer dem med en jobsektion på din egen hjemmeside, som er opsat, håndteret og hosted af Elev-Jobs.dk, det er, hvad vi kalder Web-Support.

Med vores Web-Support løsning kan du læne dig tilbage – lade vore grafikere og teknikere hos Elev-Jobs.dk udføre de opgaver, der vil sikre dig optimal brug af internettet i forbindelse med din jobannoncering.

Web-Support består af en komplet online jobsektion på din virksomheds hjemmeside. Når din virksomhed opslår en stillingsannonce på Elev-Jobs.dk, opdateres din jobsektion automatisk. På samme måde nedtages annoncerne automatisk begge steder – og du har undervejs markedsført din virksomhed ensartet.

Udover selve stillingsannoncerne, vil Web-Support kunne udbygges til at tilbyde brugerne på din hjemmeside en automatiseret e-mail service, så de automatisk modtager besked, når din virksomhed annoncerer en relevant stilling.

Med Web-Support kan du også tilbyde brugerne, at de uopfordrede vil kunne ansøge kommede stillinger i de forskellige afdelinger i din virksomhed. Herefter vil du eksempelvis kunne lade OHRMS® håndtere ansøgerne for dig.

Web-Support findes i to udgaver: En standard løsning, som du selv kan håndtere via OHRMS®, og som er gratis at benytte. Derudover har du også mulighed for at vælge en mere individuel løsning, hvor jobsektionen udformes så den eksempelvis visuelt passer ind i din virksomheds nuværende hjemmeside. Det betyder at den understøtter din virksomheds grafiske profil og den indgår naturligt i din hjemmesides struktur til gavn for brugerene.

Kontakt din kundekonsulent hos Elev-Jobs.dk og hør hvilken løsning der vil være den bedste investering for netop din virksomhed.