OHRMS - Projektassistent

Reducer dit tidsforbrug ved rekruttering af nye elever. Din projektassistent er altid online, aldrig syg og reducerer dit administrative tidsforbrug væsentligt fra det sekund din elevkampagne går online.

Din OHRMS® - Projektassistent opsættes af Elev-Jobs.dk, når du har en aktuel rekruttering, eventuelt samtidig med booking af din elevkampagne. Din OHRMS® - Projektassistent sikrer dig derudover også at alle ansøgere lige fra ansøgningsprocessen, indkaldelse til samtale etc. Får en ensartet, personlig og professionel oplevelse af rekrutteringsforløbet i din virksomhed.

Udover din OHRMS® - Projektassistent assisterer dig i kommunikationen med ansøgerne, så hjælper den dig også med at bevare overblikket. Det er slut med at lede efter notater og korrespondance med ansøgeren – din OHRMS® - Projektassistent sikrer dig det fulde overblik.

Du er aldrig i tvivl om hvor langt den enkelte ansøger er i processen og med din OHRMS® - Projektassistent kan du fokusere din energi på dine kvalificerede ansøgere, afholdelse og evaluering af jobsamtaler og lade din ORHMS® - Projektassistent klare resten.

Kontakt din kundekonsulent på 70 22 ELEV [3538] næste gang du skal rekruttere en ny elev.