|
Vil du være ekspert i et håndværk og kunne vejlede en forbruger til det helt rigtige køb?
|
Hos Dansk Supermarked får du som slagterelev en uddannelse med fokus på kvalitet og faglig stolthed.
|
EN UDDANNELSE MED FOKUS PÅ DIG
|
En slagterelev uddannelse i Dansk Supermarked sætter fokus på den gode og faglige vejledning til kunderne samtidig med, at det håndværksmæssige er i centrum.
|
På håndværkssiden uddannes du til at håndtere kød på en professionel måde. Du lærer grundprincipperne for, hvordan kød skal behandles - og du bliver ekspert i udskæring og tilberedning af kød.
|
Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Du kommer til at arbejde med forarbejdning og tilberedning af kød såvel som butiks- og prisstyring.
|
Udover skoleopholdene på teknisk skole skal du også deltage på to skoleophold sammen med de øvrige elever fra Dansk Supermarked.
|
I Dansk Supermarked bliver du uddannet detailslagter med "butik" som speciale.
|
HAR DU DET, DER SKAL TIL?
|
Uddannelsen til slagter varer op til 4 år afhængig af din uddannelsesbaggrund, men det er din vilje til undervejs at finde det, der er det gode arbejdsliv for dig, der er nøglen til din succes hos os.
|
Er du klar til at tage første skridt mod din fremtidige karriere?
|
Du kan læse mere om uddannelsen og ansøge på elev.dsg.dk
|
Ansøgninger behandles løbende.
|
|
|
|